Fem pilota

Fem Gestió i Esport

Organitzem qualsevol activitat relacionada amb el nostre esport a càrrec de gent qualificada i de renom al món de la pilota valenciana. A més a més comptem en la col·laboració del web www.pilotaviu.com per a la seua promoció.

Tallers d’iniciació a la pilota valenciana

Amb aquesta activitat els participants de totes les edats i condicions que vulguen participar podran conèixer de prop l’Esport Autòcton Valencià per excel·lència, així com familiaritzar-se en les seues característiques més importants, modalitats, materials, vocabulari… i totes aquelles peculiaritats que fan que la Pilota Valenciana siga un esport únic i molt recomanable la seua pràctica i coneixement.

Partides d’exhibició (tots els nivells i modalitats)

Ens encarreguem de l’organització de partides i trofeus de totes les modalitats i nivells, adaptades a qualsevol espai de joc i segons la necessitat del destinatari. Des de jugadors amateurs fins als millors jugadors professionals.

Exhibicions, tallers i tornejos de Màdel

El màdel és una modalitat nouvinguda que esta tenint molt bona rebuda entre els aficionats a la pilota i nous aficionats, a causa de la seua senzillesa d’aprenentatge i el gran nombre d’instal·lacions a l’abast dels practicants. Fem pilota ens encarreguem d’organitzar qualsevol activitat relacionada amb aquesta nova modalitat.

Exposicions de Pilota Valenciana

Ens encarreguem del muntatge d’atractives exposicions amb diferent material, fotografies, documents, llibres, vídeos... per a tots aquells curiosos que vulguen fer una ullada i conèixer de prop la Pilota Valenciana.

Activitats de formació: Jornades, cursos, ponències, taules redones....

En Fem Pilota comptem amb la col·laboració dels millors experts en pilota valenciana (mestres, professors, filòlegs, historiadors, sociòlegs....) en els quals podem comptar per a realitzar qualsevol activitat atractiva de formació amb l’objectiu d’aprendre més sobre pilota valenciana i fer participar al públic assistent.

Pilota Experience

Partida la pobla Llarga Fem PilotaAquesta activitat està destinada per a grups que vulguen descobrir tot el que envolta la pilota valenciana visitant una instal·lació de referència.
La activitat es podrà adaptar a les característiques de cada grup, però generalment consistirà amb una introducció explicativa amb mostra de material i visita a la instal·lació, una part pràctica on els participants podran provar les diferents pilotes i sentir-se pilotaris per un dia, una exhibició amb la participació de jugadors de nivell i per finalitzar un piscolabis on els participants podran comentar la jornada mentre degusten productes típics valencians.

Fira Valenciana de la pilota

Es tracta de l’organització d’una fira tradicional valenciana amb la pilota com a protagonista. Els assistents podran gaudir de moltes activitats com: actuacions de gegants i cabuts, tabal i dolçaina, partides d’exhibicions de tots els nivells, fabricació de material artesanal, exposicions de materials, llibres i fotografies, conta contes, tallers de fabricacions de pilotes i d’iniciació a la pilota valenciana…
Aquesta activitat és idònia per a les festes i les fires dels pobles o dates assenyalades.Exposicions de Pilota Valenciana2

logo 2 fons transparent

Esta página utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y así facilitar tu navegación. Si continúas navegando, sin modificar la configuración, consideramos que aceptas su uso. Puedes modificar la configuración en cualquier momento.
Aceptar
Con esta suscripción recibirás gratuitamente en tu correo nuestra publicación cada vez que lancemos una nueva edición
Nombre
Mail
Idioma de suscripción
  • castellano
  • francés
  • english
Acepto los términos y condiciones descritas aquí
Rellena los datos para registrarte. Los marcados con * son obligatorios
Nombre*
Apellidos*
Usuario* (Email)
Telefono*
Acepto los términos y condiciones descritas aquí
Rellena los datos para registrarte. Los marcados con * son obligatorios
Usuario*
Contraseña*
Si no recuerdas tu contraseña, pulsa aquí
Indica tu usuario para que podamos enviarte una contraseña nueva.
Usuario*
¿Seguro que quieres cerrar tu sesión?
Cambio de contraseña del usuario
Antigua contraseña*
Nueva contraseña*
Repetir nueva contraseña*
CERRAR
Buscar noticias
Palabras
Sólo se considerarán palabras de 3 o más letras.
Dónde
Título
Subtítulo
Resumen
Texto
Selecciona las partes de la noticia donde recuerdas que están las palabras a buscar.
Fecha de publicación
Desde:
Hasta:
Indica las fechas aproximadas de publicación de les noticies que estás buscando.
Resultados